Потенциальные партнеры Food NCP of Russia
Home
-
Карта сайта
-
Поиск партнеров
-
Написать в РНКЦ
Moscow State University of Food Production (MGUPP)
Bread quality enhancement. Structure and thermodynamic melting parameters of wheat starches with different amylose content. Melting parameters of starch with different amylose content.
Contact person
CHERNYKH, Valery (Prof., D.Sci.)
Moscow State University of Food Production (MGUPP)
http://www.mgupp.ru
[email protected]
Telephone:
+7(095)158-72-42
Fax:
Collaboration
Project proposal
Title:
Bread quality enhancement. Structure and thermodynamic melting parameters of wheat starches with different amylose content. Melting parameters of starch with different amylose content.
Type Details:
The search of ingredient composition, viscosity, thermal and other parameters of dough correlation with a final bread quality. Relationship between the granule structure of starches with different amilose content and thermodynamic melting properties has to be studied and related to bread quality.
FP-Acronym (-s):
FP6-FOOD, FP6-INCO, FP6-LIFESCIHEALTH, INTAS
FP-Instruments:
any other
Research interest:
Parameters, that offer to predict the final bread quality under current technological on-line conditions.
Expiry Date:
2008-12-31
Target Partner
Expertise:
Any appropriate
Country:
Any
Organisation Details
Name:
Moscow State University of Food Production (MGUPP)
Address:
Moscow State University of Food Production (MGUPP), 11 Volokolamskoye shosse, Moscow 125080, Russia
Type:
Education & Research
Number of Employees:
5 -600
Details:
Moscow State University of Food Production (MSUFP) founded in 1931 is one of the leading education and research Centres of Russia in the field of food technologies based on plant raw materials: cereal (bakery, confectionary, alcohol and beer production), sugar-beet (sugar), grapes (wine), plant oils, food biotechnologies, commodities study and expertise (agricultural raw materials and foods). The University has more than 6000 students and PhD-students, and over 80 professors in the fields of Food technologies, Engineering, Mechanics, Mathematics, Chemistry, Economics, Ecology, etc. The MSUFP offers training in 25 specialities, 8 educational programmes for a Bachelor’s degree and 9 - for a Master’s degree, more than 70 programmes of upgrading and retraining specialists for food processing industries, programmes of training for University entrants. Foreign students from more than 30 countries of the CIS, Europe, Asia, Africa and Latin America get training at the University. The University has participated in the "European Master’s Degree in Food Studies" and "Eurofood Network (Science, Technology, Engineering and Management in Europe)" programs as well as in the TEMPUS/TACIS Joint European projects. MSUFP is involved in an international scientific collaboration with: ENSAIA (France), Hohenheim University (Germany), Institute Meurice (Belgium), Heriot-Watt University (UK), University of Oulu (Finland), ENSIA, (France), Mongolian State University of Science and Technology (Mongolia), Academic software (UK).
Keywords:
вakery; structure and properties relationships; on-line quality control;
Partners already acquired:
Some scientific Centres in Russia and abroad
Home
-
Карта сайта
-
Поиск партнеров
-
Написать в РНКЦ
INBI R.A.S., 2003
web's e-mail
Карта
rss
cz«НАТО и США являются ключом к нашей безопасности», - говорит ведущий немецкий дипломат Ишингер
Факультет философии Пардубицкого университета приглашает на лекцию на немецком языке
Собеседование для более глубокого понимания немецкого языка
Власти Германии одобрили немедленное продолжение строительства «Северного потока-2»
Немецкая пенсия за работу в Германии. Будете с ним господами в Чехии!
Национальный педагогический институт Чешской Республики (бывший Национальный институт образования)
Вацлав Клаус: Общая идея? В Европе этого нет
Европейский парламент глазами регионов: образование является ключом к успеху граждан ЕС
Цезарь Ритц: Как мальчик из бедной семьи поднялся среди европейской элиты и вызвал гостиничную революцию
Почему полуприцепы называют «грузовиками» и что означает надпись «TIR» на них?
Александар Вучич о встрече в Брюсселе: «Всем, кто не хочет диалога, понятно, Баньску будут использовать, чтобы уравнять вину»
ПОСЛЕ МОГУЧЕЙ АНДЖЕЛЫ, БУДУТ ли ГЕРМАНИЯ ЕЩЕ ПРАВИТЬ ЕС? Видмарович: Есть государства, которые не боятся накладывать вето! Он также объяснил наводнение правых в Хорватии
Перед ЕС предстоит трудная дискуссия по поводу ребалансировки бюджета, примирения на Ближнем Востоке
Данко решительно бросает вызов Шефчовичу: Уйди со своей должности, ты нанесешь вред Словакии и ЕС! (ВИДЕО)
Немецкие СМИ: В Косово пик напряжения Поделиться :: Немецкие СМИ: В Косово пик напряжения Поделиться:
ХАЛО, БРЕМЕН – Велькович: Важно, чтобы «Звезда» не боялась
Истрийские вина на рынках Австрии и Германии
РАСИЗМ В ЕС: Где он сильнее всего – вот что показало исследование в 13 странах
Немецкий политик показал миру, как выиграть дебаты с секс- и гендерными экстремистами
Юрай МЕШИК: Как мРНК-вакцины превратили меня в «антиваксериста»
Карта